Paradox IP150 modul MG, SP és EVO központ LAN-os felügyeletéhez és letöltéséhez ÚJ - csak Insite Gold -al használható!(IP150-V4)

21
Raktárkészlet:  db
Paradox IP150 modul MG, SP és EVO központ LAN-os felügyeletéhez és letöltéséhez ÚJ - csak Insite Gold -al használható!(IP150-V4)

Paradox IP150 V4 modul MG, SP és EVO központ internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, csak INSITE GOLD és BW v4.0.8 - v4.2.1.

Internet modul Paradox központokhoz, amely távoli rendszerfelügyeletet tesz lehetővé web böngészőn, vagy INSITE GOLD szoftveren keresztül és az eseményeket IPR512 távfelügyeleti vevőre és / vagy IPRS7 szoftverre képes jelenteni. Ezen felül 16 db e-mail címre tud e-mail értesítést küldeni az eseményekről.

FIGYELEM! Az eszköz nem "butítható" vissza!

Felélesztés után, internet kapcsolat esetén összerendeli a központot a modullal, de meghibásodás esetén mind a központ, mind az IP150 külön-külön is cserélhető. Visszáru vagy meghibásodás esetén elég a hibás eszközt visszahozni!

Részlegesen támogatott a csatlakoztatott IP150 vagy PCS modulok cseréje: Az IP150-el vagy PCS modullal létrehozott helyszíneken a kommunikációs modult probléma nélkül lecserélhetjük egy új, vagy máshol már regisztrált kommunikációs modulra. Egyedül azt nem engedi a rendszer, ha egy már valahol regisztrált modullal új helyszínt próbálunk meg regisztrálni.

FIGYELEM!

A v4.40-es verziónál DHCP üzemmódban működik stabilan az eszköz! Port nyitást csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha statikus beállítással, vagy MAC cím alapján a DHCP szolgáltatással adunk az eszköznek fix IP címet!
A port nyitás stabilabb és gyorsabb kapcsolódást biztosíthat, de nem feltétlenül szükséges.

A termék adatlapján megtalálható a frissítési segédlet és a 4.40-es firmware!

Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek

A termékhez kapcsolódó dokumentumok és szoftverek letöltése:

 

Adatok
Gyártó
Paradox
Típus
Modulok
Raktárkészlet
 db
Cikkszám
IP150-V4
Webáruház készítés